Suba TechniekKunststof draaien

Bij Suba draaien we kunststof onderdelen op maat. Van wiel tot boutje en van tandwiel tot poelie: wij hebben alles in huis om jouw kunststof onderdelen te maken.

Kunststof draaien

Met onze draaibanken maken we kunststof onderdelen uit staf- en plaatmateriaal. Jij levert het ontwerp, wij gaan aan de slag. We zijn echte kunststofkenners en doen niets liever dan mooie producten maken. Precies zoals jij dat wilt!

Een machine voor elk project

Jouw specifieke kunststof onderdeel vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom luisteren we goed naar je wensen en gebruiken we een passende machine om jouw kunststof te draaien. Een paar wieltjes of een grote hoeveelheid boutjes: we hebben alles in huis om aan de slag te kunnen. Kunststof draaien doe je bij Suba techniek!

CNC kunststof draaien

Naast onze conventionele draaibanken hebben we CNC-banken voor deze draaibewerkingen. Met deze machines draaien we geautomatiseerd op basis van digitale tekeningen. Het resultaat? Een product dat we zo vaak kunnen produceren als nodig. Zorgvuldig en precies natuurlijk. Kunststof draaien kunnen wij als geen ander. Dankzij automatisering maken we nauwelijks fouten en werken onze machines zo nodig de hele nacht voor je door.

Kunststof assemblage

Soms moeten losse onderdelen aan elkaar gemonteerd worden om jouw project te laten slagen. Daar draaien we onze hand niet voor om! We helpen je graag met de assemblage van kunststof onderdelen op maat door lagers te persen, inserts en triserts te plaatsen en kunststof onderdelen te verlijmen.

Materialen kunststof draaien

Voor ieder project is er een materiaal dat het beste werkt. Wij weten als geen ander wat jij nodig hebt. We hebben de meest gangbare kunststof materialen in huis, zoals:

Vaknaam Chemische naam
POM Polyacetaal
HDPE High Density Polyetheen
PC Polycarbonaat
PMMA Acrylaat
PA Nylon
HMPE Hoogmoleculair Polyethyleen
PP Polypropeen
PEEK Polyeteretherketon
PETP – PETP-TX Arnite
A-PET – PETG Polyester
PS Polystyreen
PTFE Polytetrafluoretheen
PVDF Polyvinylideenfluoride
PVC Polyvinylchloride
PE 500/PE 1000/PE 8000 Hoogmoleculair Polyethyleen
Werkstof S

Staat het materiaal dat je zoekt er niet tussen? Neem dan tóch contact met ons op: vaak kunnen we goede alternatieven bieden met vergelijkbare materiaaleigenschappen. We gaan graag voor je op zoek naar een passende oplossing voor je als je kunststof wilt draaien!

Aan de slag met kunststof draaien!

Benieuwd naar de mogelijkheden die we bij Suba bieden? Daag ons gerust uit met je project: we denken graag mee. Neem contact met ons op, dan draaien, we jouw product misschien wel binnenkort!

Wat wij doen Wie wij zijn