Suba TechniekWie wij zijn

Wij houden van kunststof en werken met de beste materialen om mooie eindproducten te maken. Sommige kunststof onderdelen zijn namelijk niet standaard verkrijgbaar. Dat kan anders, dachten wij! Daarom begonnen we in 2007 met het bewerken van kunststof onderdelen. Toen nog in een schuur, sinds 2016 vanuit onze moderne productielocatie in Wormerveer.

We groeiden uit ons jasje en waren toe aan een grotere locatie. Zo hebben we voor elk project de juiste materialen en machines in huis! Maar daar houdt onze ontwikkeling nog niet op. We blijven investeren in de nieuwste machines en de beste mensen om nog beter te worden in wat we al jaren doen: maatwerk leveren.

Sinds de oprichting zijn we ondanks onze groei nooit vergeten waar we het voor doen: jou als klant. We zijn er trots op dat we nog steeds mooi werk mogen leveren aan de klanten die we al hadden in de schuur! Zo werken we dagelijks met plezier om mooie producten te leveren. We houden de lijntjes kort, zodat we snel en adequaat voor je klaarstaan.

We zijn trots op onze mensen, wat we maken en hoe we dat doen. We geven je dan ook graag een inkijkje in ons bedrijf en staan te trappelen om ook voor jou aan de slag te gaan.

Zo werken we:

  1. We horen graag hoe we kunnen helpen. Vul het contactformulier in of stuur ons een mail: we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  2. Als we precies weten wat je nodig hebt, maken we een offerte. Daarin beschrijven we zo precies mogelijk wat de verwachte kosten zijn en wanneer we je bestelling gaan maken.
  3. Na je akkoord gaan we écht aan de slag! We draaien, frezen en zagen om jouw kunststof onderdeel te creëren.
  4. Als je kunststof onderdeel of onderdelen klaar zijn, sturen we ze naar je op. Ophalen kan natuurlijk ook!

Neem contact op!

Onze specialisten denken graag mee.