Suba TechniekKunststof toeleveren

Bij Suba bewerken we kunststof én we leveren ook onbewerkt buis- plaat- en stafmateriaal. Want soms is kunststof materiaal gewoon al goed zoals het is. Hebben we de kunststof die jij nodig hebt op voorraad? Dan zorgen wij ervoor dat je het snel in huis hebt. Zo kun je zelf snel aan de slag!

Kunststof leveren

Ben je op zoek naar een specifieke soort kunststof? Wij helpen je graag. Dankzij nationale en internationale leveranciers in ons netwerk, hebben we een groot assortiment aan kunststof materialen: er is er vast eentje die bij jouw project past. Op die manier kunnen we de juiste soort kunststof leveren, precies waar je naar op zoek bent.

Heb je een specifieke afmeting nodig? Dan zagen we het kunststof gewoon voor je op maat. Om elk materiaal mooi op maat te kunnen zagen, hebben we zaagtafels, bandzagen en afkortzagen in huis. We zorgen er vervolgens ook nog voor dat je de materialen op tijd in huis hebt. Daar hoef je niets extra’s voor te doen: is dat even fijn!

Materialen

Voor ieder project is er een materiaal dat het beste werkt. Wij weten als geen ander wat jij nodig hebt. We hebben de meest gangbare kunststof materialen in huis, zoals:

Vaknaam Chemische naam
POM Polyacetaal
HDPE High Density Polyetheen
PC Polycarbonaat
PMMA Acrylaat
PA Nylon
HMPE Hoogmoleculair Polyethyleen
PP Polypropeen
PEEK Polyeteretherketon
PETP – PETP-TX Arnite
A-PET – PETG Polyester
PS Polystyreen
PTFE Polytetrafluoretheen
PVDF Polyvinylideenfluoride
PVC Polyvinylchloride
PE 500/PE 1000/PE 8000 Hoogmoleculair Polyethyleen
Werkstof S

Staat het materiaal dat je zoekt er niet tussen? Neem dan tóch contact met ons op: vaak kunnen we goede alternatieven bieden met vergelijkbare materiaaleigenschappen. We gaan graag voor je op zoek naar een passende oplossing voor je!

Kunststof leveren: snel in huis

We leveren kunststof onderdelen gewoon bij je thuis. Dat scheelt jou weer gedoe. Kom je het liever bij ons ophalen? Als het klaarligt ben je uiteraard ook altijd van harte welkom in Westknollendam!

Benieuwd naar de mogelijkheden die we bij Suba bieden? Daag ons gerust uit met je project: we denken graag mee. Neem contact met ons op, dan leveren we je, misschien binnenkort wel materiaal aan!

Wat wij doen Wie wij zijn