Suba TechniekKunststof frezen

Bij Suba frezen we kunststof onderdelen op maat. We weten als geen ander dat de inzet van de juiste machine jouw project tot een groot succes maakt. Wil je dus kunststofonderdelen laten frezen? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Kunststof frezen

We gebruiken onze machines om verschillende vormen kunststof te frezen. Hoe complex of uitdagend ook: wij gaan er graag mee aan de slag! We weten precies wat we moeten doen om de meest ingewikkelde projecten tot een succes te brengen. Zo heb jij altijd een mooi eindproduct waar je mee verder kunt.

CNC frezen

We hebben een spilfrees, een vlakbed freesbank en drie- en vijf-assige freesbanken, omdat we voor elk kunststof onderdeel alleen de beste machines willen gebruiken. Er is er altijd wel eentje die we perfect kunnen gebruiken voor jouw project. En dat komt altijd goed: dankzij automatisering werken we precies en maken we nauwelijks fouten. Onze machines werken met digitale tekeningen: als die kloppen, klopt het resultaat ook. Kunststof frezen doe je dus bij Suba techniek!

Kunststof assemblage

Soms moeten losse onderdelen aan elkaar gemonteerd worden om jouw project te laten slagen. We helpen je graag met het assembleren van kunststof onderdelen op maat door lagers te persen, inserts en triserts te plaatsen en kunststof onderdelen te verlijmen. Ook daar draaien we onze hand niet voor om!

Kunststof frezen materialen

Voor ieder project is er een materiaal dat het beste werkt. Wij weten als geen ander wat jij nodig hebt. We hebben de meest gangbare kunststof materialen in huis, zoals:

Vaknaam Chemische naam
POM Polyacetaal
HDPE High Density Polyetheen
PC Polycarbonaat
PMMA Acrylaat
PA Nylon
HMPE Hoogmoleculair Polyethyleen
PP Polypropeen
PEEK Polyeteretherketon
PETP – PETP-TX Arnite
A-PET – PETG Polyester
PS Polystyreen
PTFE Polytetrafluoretheen
PVDF Polyvinylideenfluoride
PVC Polyvinylchloride
PE 500/PE 1000/PE 8000 Hoogmoleculair Polyethyleen
Werkstof S

Staat het materiaal dat je zoekt er niet tussen? Neem dan tóch contact met ons op: vaak kunnen we goede alternatieven bieden met vergelijkbare materiaaleigenschappen. We gaan graag voor je op zoek naar een passende oplossing voor je als je kunststof wilt frezen.

Aan de slag met kunststof frezen!

Benieuwd naar de mogelijkheden die we bij Suba bieden? Daag ons gerust uit met je project: we denken graag mee. Neem contact met ons op, dan frezen, we jouw product misschien wel binnenkort!

Wat wij doen Wie wij zijn