TECHNIEKEN

Suba beschikt over diverse hightech machine’s
hieronder treft u een en kleine greep van deze machines aan. 
Mocht u de site via uw mobiel bekijken kunt u op een ‘normale’pc een uitgebreide omschrijving vinden van de machine’s

Finetech 5-assige freesbank : Met zijn 40 gereedschappen, simultaan frezen , een bewerkingstafel van 520 x 520 x 400 mm. Dit pareltje zorgt via speciaal gekochte software ervoor dat uw meest complexe items geproduceerd kunnen worden!

 

Haas vf-4 Machine : Één van de nieuwste aanwinsten die zorgt met zijn 20 gereedschappen en een bewerkingsafmeting van 1250 x 500 x 600mm dat er grotere complexere onderdelen gefreesd kunnen worden 

Haas minimill : deze freesbank heeft een werkbereik van 400 x 300 x 200 mm en is vanwege zijn compacte bouw een zeer snelle machine. 

Biesse klever freesbank : De maximaal te bewerken afmetingen zijn  3000 x 1500 x 100 mm. De machine is met zijn 7 gereedschappen ook ideaal om diverse producten in elkaar te nesten.

Robot systeem : Deze robot zorgt er voor dat onze freesbank beladen kan worden en dat we op die manier 24/7 productie capaciteit hebben. serie grote’s van 10 tot 100.000 stuks kunnen op deze manier gerealiseerd worden.

Doosan Lynx :  Met een spildoorlaat van Ø75 mm en een barfeeder kunnen we deze machine 24/7 laten draaien. Letterlijk en figuurlijk. De machine is voorzien van een 4 tal aangedreven gereedschappen en beschikt over een aangedreven losse kop. De maximale draai diameter is 360 mm en de maximale draailengte is 700 mm tussen de centers.

Haas TL-1 Draaibank : deze cnc draaibank beschikt over een handmatige wisselaar.   de spildoorlaat is Ø50 en de maximaal te draaien maat is 400 mm 

Altendorf Formaatzaag : de formaatzaag kan platen en/of strippen zagen tot een lengte van 3200 mm. De machine is geheel digitaal in te stellen wat de precisie ten goede komt 

SCM Spilfrees : Deze spilfrees is een alles kunner! hij is geheel digitaal verstelbaar en met diverse gereedschappen kunnen we heel wat profielen maken.

 

Warmbuig Machine : onze warmbuig- of warmzetmachine kan met zijn vier verwarmingslijnen een maximale lengte aan van 2000 mm en is dus schikt voor zowel hele lange alsmede veel kleine items.